15.- 19.06.2011 Medzinárodná výstava Poľovníctvo a príroda 2011

Slovenské združenie loveckej lukostreľby sa v spolupráci so Slovenským poľovníckym zväzom a Slovenskou poľovníckou komorou zúčastní medzinárodnej výstavy Poľovníctvo a príroda 2011, ktorá sa bude konať od 15. do 19. júna na výstavisku Incheba v Bratislave.

Slovenské združenie loveckej lukostreľby sa v spolupráci so Slovenským poľovníckym zväzom a Slovenskou poľovníckou komorou zúčastnilo na výstave Poľovníctvo a príroda 2011, ktorá sa konala od 15. do 19. júna 2011 v bratislavskej Inchebe. Pre návštevníkov výstavy sme pripravili informačný stánok, kde bolo možné okrem loveckej výbavy vidieť ukážky trofejí a loveckých techník. Návštevníkom sme predviedli praktické ukážky streľby z kladkových a reflexných lukov na našej 3D strelnici.

Počas piatich výstavných dní sme okrem nespočetného množstva rozhovorov s odbornou aj laickou verejnosťou, prednášky venovanej loveckej lukostreľbe (Začiatky poľovníckej lukostreľby na Slovensku) prednášanej na súbežne prebiehajúcej konferencii, umožnili viac ako tisícke návštevníkov vyskúšať si streľbu z reflexných aj kladkových lukov na 3D jeleňa, diviaka, srnca, zajaca či bažanta.

Veríme, že výstava splnila svoj účel zviditeľniť a spropagovať loveckú lukostreľbu v správnom svetle.

Tešíme sa na stretnutie s Vami pri podobných príležitostiach.

Fotografie z výstavy

Predsedníctvo SBA